Archiwum autora: FUNDACJA

Program Montessori dla najmłodszych

PROGRAM MONTESSORI DLA NAJMŁODSZYCH (0-3lata) Z ELEMENTAMI TERAPII DZIECI ZE SPECJALNYMI POTRZEBAMI EDUKACYJNYMI ZAPISZ SIĘ NA KURS, ZDOBĘDZIESZ WIEDZĘ I WESPRZESZ FUNDACJĘ: DAJ SZANSĘ NA STWORZENIE PRACOWNI MONTESSORI (MONTESSORI LAB) Zakres tematyczny: zarys psychologii rozwojowej małego dziecka (w tym rozwój … Czytaj dalej

Emilia Rzeszut – nowa podopieczna

Nasza fundacja swoją opieką objęła nową podopieczną – Emilkę Rzeszut. Dziewczynka, podobnie jak Antosia zmaga się z siatkówczakiem. Szczegółowy opis choroby oraz zdjęcie Emilki dostępny jest w dziale ‘Podopieczni‘.

MUZYKA TOSIĘ LECZY! – Koncert CK Zamek

Trzeci koncert charytatywny na rzecz małej Tosi, tym razem gramy w CK Zamek w Poznaniu. Wkrótce zapraszamy również do udziału w aukcjach w serwisie Allegro. Cały dochód zostanie przeznaczony na pomoc dla Antosi. Do zobaczenia na koncercie!

Teraz także PayPal!

Uruchomiliśmy obsługę przekazywania darowizn przy pomocy międzynarodowego systemu PayPal. Gotowy formularz z przekazaniem darowizny dostępny jest w menu po prawej stronie. Dziękujemy za wszelką pomoc przekazaną dla naszych podopiecznych!

Nowości w metodach leczenia

Polecam wszystkim lekturę dwóch artykułów o nowej metodzie leczenia nowotworów. ARTYKUŁ1 ARTYKUŁ2 Wkrótce zapraszamy również do działu „Metody Lecznie”, który zostanie rozbudowany o opisy innych metod, niż leczenie Melphalanem.